Luko Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Witam, Witam wszystkich, tak po krótce. Zbudowałem sobie deltę w 120 minut, która zajęła mi więcej czasu. Bo to jedną zbudowałem ... Lata, tłukę o glebę goniąc mnustwo kretów, zadowolony jestem nieprzeciętnie. W mojej flocie mam jeszcze Belta CP V2 na alu głowicy, V911, V922. P.s. Mam drobny problem z aktywacją konta, maile aktywacyjne do mnie za chiny ludowe nie chca dojść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Aktywowałem Ci konto. Napisz mi na PW jaki masz adres mailowy. Może jest literówka i stąd nie dostajesz maili. Lub lądują w spamie u Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luko Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Niestety ani na jeden ani na drugi mail nie przychodzą mi maile, a przy zmianie maila nadal nic nie dostałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Dostajesz powiadomienia mailowe o odpowiedziach w wątku?Np tak jak Tobie tu odpowiadam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi