fotomichal Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Witam, Mam pytanie do osób z Łukowa (woj. lubelskie) oraz okolic. Czy 30.05.2013 (Boże Ciało) zbieracie się gdzieś na jakimś lotnisku, łące na wspólne loty? Na ostatnim długim weekendzie majowym latałem sporo na łąkach w Łazach lecz niestety nikogo przez te dni tam nie spotkałem stąd moje pytanie czy zbieracie się gdzieś na wspólne loty? W grupie zawsze to można poobserwować inne modele i wymienić się spostrzeżeniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszczech Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Gręzówka, Michale Gręzówka Bywaj zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad65 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Tak się składa, że jestem z Łukowa i potwierdzam, że latamy w Gręzówce, ale nie zawsze jeśli zbierze się mało osób to latamy też w Łazach Zapraszamy na http://www.rcsiedlce.fora.pl/ tam bardzo często umawiamy się na latanie i wrzucamy zdjęcia ze wspólnego latania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graffi_25 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Właśnie jedziemy do Gręzówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotomichal Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Dziś niestety nie dałem rady... i ten wiatr jeszcze :/ Panowie krótkie pytanie: czy jutro w piątek ktoś wybiera się (o ile pogoda pozwoli) na po południowe latanie w Gręzówce?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad65 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 W piątek nie lataliśmy choć była dobra pogoda, ale jest szansa, że będziemy latać w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotomichal Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udało się dziś trochę polatać... Zawsze to przyjemniej w parę osób niż samemu Do następnego spotkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graffi_25 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Oj udało się na koniec z atrakcjami i deszczem Konrad masz jakieś fotki ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotomichal Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 na koniec z atrakcjami i deszczem O jakich atrakcjach mówisz? Niestety nie maiłem możliwości zostania do końca... A i jeszcze chciałem zapytać jak wygląda sprawa użytkowania tego lotniska? Czy są jakieś opłaty dla właściciela? i czy można kiedykolwiek korzystać z lotniska czy jakoś się umawiacie z właścicielem? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaL Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Generalnie z lotniska korzystamy bezpłatnie dzięki życzliwości właściciela. A latamy kiedy chcemy jak się zbierze trochę większa grupa, oczywiście ustępując prawdziwym samolotom których jest tam nie za wiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotomichal Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Ok dzięki za informacje. Poniżej zdjęcia mojego modelu z niedzielnego latania w Gręzówce (02.06.2013) zapożyczone z Siedleckiego forum Chyba już wiem o jakie atrakcje chodziło... szkoda Veloxa naprawdę ładny model był... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi