Skocz do zawartości

Modelarze z Łukowa i okolic - gdzie latacie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pytanie do osób z Łukowa (woj. lubelskie) oraz okolic.

Czy 30.05.2013 (Boże Ciało) zbieracie się gdzieś na jakimś lotnisku, łące na wspólne loty?

Na ostatnim długim weekendzie majowym latałem sporo na łąkach w Łazach lecz niestety nikogo przez te dni tam nie spotkałem stąd moje pytanie czy zbieracie się gdzieś na wspólne loty?

W grupie zawsze to można poobserwować inne modele i wymienić się spostrzeżeniami. :)

Opublikowano

Tak się składa, że jestem z Łukowa i potwierdzam, że latamy w Gręzówce, ale nie zawsze jeśli zbierze się mało osób to latamy też w Łazach :D

Zapraszamy na http://www.rcsiedlce.fora.pl/ tam bardzo często umawiamy się na latanie i wrzucamy zdjęcia ze wspólnego latania.

Opublikowano

Dziś niestety nie dałem rady... i ten wiatr jeszcze :/

Panowie krótkie pytanie: czy jutro w piątek ktoś wybiera się (o ile pogoda pozwoli) na po południowe latanie w Gręzówce??

Pozdrawiam

Opublikowano

na koniec z atrakcjami i deszczem :)

O jakich atrakcjach mówisz? :) Niestety nie maiłem możliwości zostania do końca...

A i jeszcze chciałem zapytać jak wygląda sprawa użytkowania tego lotniska? Czy są jakieś opłaty dla właściciela? i czy można kiedykolwiek korzystać z lotniska czy jakoś się umawiacie z właścicielem?

Pozdrawiam

Opublikowano

Generalnie z lotniska korzystamy bezpłatnie dzięki życzliwości właściciela. A latamy kiedy chcemy jak się zbierze trochę większa grupa, oczywiście ustępując prawdziwym samolotom których jest tam nie za wiele.

Opublikowano

Ok dzięki za informacje.

Poniżej zdjęcia mojego modelu z niedzielnego latania w Gręzówce (02.06.2013) zapożyczone z Siedleckiego forum :)

dsc00168au.jpg

dsc00180jn.jpg

dsc00181kt.jpg

dsc00182iu.jpg

Chyba już wiem o jakie atrakcje chodziło... szkoda Veloxa naprawdę ładny model był...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.