buri97 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Jestem modelarzem z okolic Andrychowa. Swoją przygodę z modelami rozpocząłem 4 lata temu.Moje poprzednie hobby nie pozwalały na wtapianie się w swiat modeli.Koniec szkoły zbliżał sie nieuchronnie pochłaniając sporo czasu na naukę. Czas to zmienić...Niedługo zamieszczę fotki z budowy Michasia max'a od pana Mirka Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Nieźle, w takim wieku jeszcze do szkoły chodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buri97 Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Cóż człowiek uczy się cale życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Wybacz,ale nie masz 98 lat. Zgaduję, że masz 15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nierych89 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Może ma jakies 20 bo w tym wieku szkoła zabiera więcej czasu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buri97 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 mam 16 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 No prawie zgadłem. Popraw profil i formalnościom stanie się zadość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buri97 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Wystarczy zerknąć na nick "Sherlocki" .Już za 2 miesiące 17.Cieszę się ,że moje przywitanko ściąga tylu odbiorców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi