bayer Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 chce kupi apke i mam pytanie ktora z nich bedzie najlepsza Aparatura TG41S 4CH 2.4GHz - SpringRC GRAUPNER X-408 FM 35MHZ Radio 4CH Type B 2.4Ghz DSSS Aparatura Cadet V3 4CH 2.4GHz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekH Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Ja bym kupił co najmniej Turnigy 9x (lub 9xr) z Hobbyking w podobnej cenie. Z podanych aparatur można bardzo szybko "wyrosnąć", nie mają zaawansowanych funkcji i tylko 4 kanały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayer Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 tak ale to jma byc nadajnik do nauki latania.Poki sie nie nauczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Jeśli chodzi o aparaturę w znaczeniu nadajnik, odbiornik etc to ciężko powiedzieć. ale jeśli szukasz "apki" to właśnie na rynku się pojawił nowy produkt : Prawdziwe cudo ale tylko dla prawdziwych modelarzy. - pełne cztery kanały - zasięg zależny od wybranej wersji : 100. 200 lub nawet 250 metrów. - serwis door to door - gwarancja roczna na akumulator - dostęp do istorebestmodelworld w abonamencie - każdy nadajnik opatrzony własnym numerem i stosownym certyfikatem - i wiele wiele innych, które tylko może zapewnić firma Ap...le Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayer Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 chodzi o to zeby wybrac ktoras z tych 4 .To jest nadajnik dla 7 latka .Nawet jak zepsuje to nie bedzie szkoda .musi sie najpierw nauczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Dla siedmiolatka to może kup zabawkę, której nie straszne będzie tłuczenie w ziemię. http://allegro.pl/air-hogs-jet-set-samolot-r-c-i3316778305.html Ja mam tego typu f-18. Nie do zdarcia, a kółeczka robi fajne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi