Pan AdaM Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Cześć wszystkim. Mam na imię Adam jestem ze Skoczowa. Postanowiłem rozpocząć swoja przygodę z modelarstwem. 2 tyg. temu naszła mnie chęć zbudowania sobie modelu łatającego od tego czasu czytam, zbieram wiedzę i kompletuje sprzęt który pozwoli mi zacząć. A postanowiłem zacząć od kupna aparatury którą będę trenował na symulatorach lotu. Później mam w zamyśle zrobić swój pierwszy model (FT Bloody Wonder)...tak to widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Cześć, Jak z aktywacją konta? Nie masz problemów z tym kontem przez spację w loginie, bo widzę, że masz drugie z odkreśleniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan AdaM Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Myślalem właśnie że jest problem z kontem i założyłem drogie. Działają oba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Wybierz, które zostawiamy, drugie muszę usunąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan AdaM Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Pan AdaM - zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 OK. Witam na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi