Barlu Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Ostatnio czasu nie było na robienie planów... (przerabianie) :evil: Wziąłem się za przerabianie, ale nie mogę, brak mi programu i miejsca na dysku na niego :cry: Mógł by mi ktoś to przerobić, te plany by były na kartkach a4... Proszę (palny podawałem, jak i gdzie znaleźć ) A jeszcze mam jedno pytanie, osłonę silnika robić? (chyba nie bardzo z resztą nie wiem, dlatego pytam) Jak robić to z czego :?: :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Plany już mam na PC. tylko się zastanawiam czy to nie za wcześnie na akrobatę. Póki co latam tylko jednym modelem i symulatorem. A coś pod os'a 10, poradzicie mi? Jeszcze nie wiem czy zbuduję na razie extre. Budować w sumie mogę, ale nie wiem, czy jej nie rozwalę na dzień dobry, jak myślicie? Na symulatorze już każde (prawie) lądowanie wychodzi, w rzeczywistości też nie najgorzej mi szło latanie;) Chyba budowę zacznę A coś pod os'a 10 z gotowych do kupienia modeli? :mrgreen: (ale mieszam ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.