major6663 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Witam serdecznie mam mały kłopot poszukuje silnika 3f o średnicy max 22 mm.O ciągu 400 g minimum.Najlepiej jakby ważył nie więcej nic 40g. Czy ktoś może pomóc mi taki znaleźć szukam już 3 dzień nas stronach i nic.Ważne aby był w polskim sklepie.Nie hobby king. Z góry dziękuje wszystkim za poświęcony czas.I pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Ktoś już kiedys pytał o taki silnik na forum. Ma go (model silnika: Art-500) w ofercie firma Arthobby z Warszawy: http://arthobby.com/index.php?page=item&category=42&sub_category=65&item=414 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
major6663 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 silnik widnieje na stronie usa nie wiedziałem ze to warszawa.ciekawe czy da się go kupić na stronie polskiej art hobby.Wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Aby zakupić zadzwoń do nich, na maila też odpowiadają ale czsami trzeba czekać kilka dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi