chrisk8 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Rzeczywiście 1 gdzieś uciekło. Skrzydła ważą 1340g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisk8 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Powoli zbliżam sie do konca Naped juz siedzi na miejscu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisk8 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Pomalowany do końca kadłub i włączniki na miejscu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisk8 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 RAVEN dzis dostał naped SK oraz włącznik zapłonu i owiewki podwozia. Juz niedługo OBLOT !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilos Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Wygląda zabójczo dobrze! Badzo mi się podoba malowanie. Czy pozwoli mi pan na skopiowanie malowania na mój model? Czy są jakieś prawa autorskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisk8 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Żaden ze mnie pan, Krzysiek jestem. Malowanie nie ma praw autorskich takze spokojnie kopiuj na swoj model. Dojdzie jeszcze malowanie skrzydel i stateczników. Model z wyposazeniem bez kabiny i łoża zbiorników wazy 9.98Kg łoża zbiorników paliwa i oleju do dymu Zbiorniki by mountain dew w łożach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisk8 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 RAVEN po 2 godzinach pracy może machać lotkami i sterem kierunku. Musze jeszcze powklejać zawiasy bo nie wziąłem ze sobą żywicy. http://www.youtube.com/watch?v=JWQcxtyGjdE&feature=youtu.be Musze jutro pozbyć się tego skrzypienia, coś w SK ociera o kadłub chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisk8 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Jeszcze kabina, nowy tlumik i zamontowanie zbiornikow i w góre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisk8 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Dalsze postepy: Odbiornik i pakiety na miejscu Skonczone skrzydla tłumik przygotowany do spawania wlaminowałem tez loze pod zbiorniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisk8 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Raven prawie gotowy wiec jesli pogoda pozwoli to w sobote poleci A po przyjściu do domu czekała na mnie mila niespodzianka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Krzysiek może przyjedziesz go oblatać do Bągardu? z chęcią bym poobserwował! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Oblot na foxtrocie ! w EPDE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisk8 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 W Bagardzie tez napewno sie pojawi Teraz foxtrot na EPDE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisk8 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Jeszcze tylko do pare kabelków polutować i w powietrze oraz kilka detali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilos Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Is awesome! First flight this Saturday? Nie pytać się czemu pisałem po polsku a teraz po angielsku poprostu się doszkalam za tydzień mam sprawdzian wiec proszę o wyrozumiałość. Jak coś to mogę przestać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisk8 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Oblot uzależniony od pogody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Good machine!! Sory ze po amerykańsku,ale też mam sprawdzian :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Dzisiaj oblot !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 i jak tam oblot jakiś filmik masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisk8 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Problem z przepustnica uniemożliwił oblot wczoraj. Dzis juz wszystko jest ok i czekam na poprawe pogody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi