wakul Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Witam kolegów, Zbliża się okres urlopowy - pewnie nie ja jeden staje przed tym "problemem" - jaki model zabrać na wakacje? Potrzebuję modelu który: - zmieści się do standardowej walizki (nie zajmując jej całej ), a w niej na pokład (prawdziwego) samolotu - model niekoniecznie musi być bardzo mały, musi się za to bardzo fajnie składać/pakować, - nie będzie wymagał absolutnie bezwietrznej pogody, - pozwoli na kręcenie jakiejś akrobacji, tak żeby nie umrzeć z nim z nudów . Na ten moment szykuję się do zabrania merlina z multiplexu - bardzo fajnie się pakuje, nie zajmuje dużo miejsca, nie trzeba czekać na absolutnie bezwietrzną pogodę - problem z nim jest taki, że akrobata z niego umiarkowany . Myślałem też o xeno z multiplexu - pewnie będzie w stanie latać w gorszych warunkach (czyt. w większym wietrze), z tego co widziałem na zdjęciach bardzo fajnie się pakuje, ale znowu ten sam problem - zdolności akrobacyjne. Co zabrać koledzy? Podrzućcie jakieś pomysły Pozdrawiam, Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Obetnij merlinowi uszy i będziesz miał akrobata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi