Patryk Urban Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Witam Dzisiaj segregowałem puszki i butelki żeby jutro wywieźć na skup. Nagle wsadzam rękę do pudełka i widze pomiędzy butelkami pająka Podskoczyłem i wywróciłem pudełko żeby go wywalić. Ale pomyślałem że moge zrobić fotki no i pobiegłem do domu po aparat. Dla porównania butelka z Żywca Później po odniesieniu aparatu i przesortowaniu innego pudełka zapomniałem o pająku i sięgnąłem po butelkę poprzedniego. Normalnie po dłoni mi przeszedł a że nie przepadam za nimi rzuciłem butelką i się odsunąłem. Wyszedł pięknie na ścianę żebym go mógł pięknie zfotografować :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Way Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Holy shit!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
modelmaniak Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Dobrze se tam w szyję dajecie.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareX Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Chyba nie sądzisz, że to Patryk tak sobie daje... Gdyby tak sobie dawał, to by mu coraz lepsze modele nie wychodziły To raczej świadczy o tym , że Jego Tata ma dobry gust i nie pija byle czego, np. amerykańskich szczyn typu Budwasser. A Tarantula niczego sobie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk Urban Posted December 13, 2006 Author Share Posted December 13, 2006 Już wcześniej wiedziałem że ten pająk nie jest jadowity bo tu w Południowej Australii jest tylko jeden jadowity i jest o wiele mniejszy. Co do picia to sie przez prawie pół roku tyle uzbierało no i tata czasami przywozi z roboty. Ja nie piję - nie jestem pełnoletni Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemique Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 tyle butelek to mozna po dobrej imprezie pozbierac A pajaczek rzeczywiscie - niczego sobie - idealny na przyjaciela:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
qba Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 a Zywca idzie kupic normalanie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk Urban Posted December 13, 2006 Author Share Posted December 13, 2006 Nie w każdym sklepie ale w jednym z lepszych z alkoholami tak. Są i "Polskie" sklepy gdzie są Delicje, Kubusie, Princessy itp itd. Nawet krakowską można dostać Link to comment Share on other sites More sharing options...
malinn Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 No niezły pajączek. KURCZE tych zwirzaków to ci niezazdroszcze tam. Pełno tam jadowitych dziwadeł. Trzeba pewnie zawsze sprwadzać buciory zanim się tam gicze wsadzi. Dobrze że ten był niegroźny ale wielkością powala. Za to ciepło u was a u nas lipa -zima bleeee łapy marzną , pada ścierwo z nieba. Pogody to ja ci tam zazdroszcze nie ma co, ale zwierzaków to niezbyt. Pozdrówki z Kołobrzegu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk Urban Posted December 13, 2006 Author Share Posted December 13, 2006 Trzeba pewnie zawsze sprwadzać buciory zanim się tam gicze wsadzi. Nie no aż tak źle nie jest. Ale jakieś 2 tygodnie temu właśnie jeden Polak wrócił znad morza bez jednej nogi. Wypłynął sobie trochę dalej i napotkał rekina I tak miał szczęście że uszedł z życiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
modelmaniak Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 pada ścierwo z nieba. hahaha!!! Chyba za duzo w quake'a grasz.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
qba Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Jak jest krakowska to koniec świata Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemique Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Moj kumpel studiuje teraz w Anglii i pokazywal foty - w sklepach jest normalnie kulturalnie kiebaska z Polski, Laciate, jakies Zupki Winiary itd! Nawet nie czuc ze sie ojczyzne opuszcza! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Ale paskudne pajeczysko. no,no, paskudne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Way Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Już wcześniej wiedziałem że ten pająk nie jest jadowity bo tu w Południowej Australii jest tylko jeden jadowity i jest o wiele mniejszy. Masz na myśli czarną wdowę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janeczek Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Czesc Patryk ! a juz myslalem ze jestes z Zywca a mieszkasz w Amsterdamie ...ale po tym PAJAKU widac ze zdjecia zza Oceanu... Pozdrawiam Janek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk Urban Posted December 13, 2006 Author Share Posted December 13, 2006 Masz na myśli czarną wdowę? Nie Największego jakiego widziałem miał jakieś 2cm średnicy. http://en.wikipedia.org/wiki/Red-back_spider W poniedziałek moja siostra była w szkole na rowerze. Zostawiła go koło takich większych kamieni i później po szkole wsiadła na rower a tam jej koleżanka zauważyła właśnie tego pająka RedBack'a Powiedziała mi że już w życiu na rowerze do szkoły nie pojedzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janeczek Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Nawet fajny ! jak zabawka z tylnymi kierunkowskazami ....tylko zamiast lewo-prawo to : gora- dol.... Janek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.