Skocz do zawartości

Mistrzostwa Europy Modeli Latających na Uwięzi 2013 Bekescsaba - Hungary

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już za niespełna miesiąc rozpocznie się najważniejsza dla uwięziowców impreza w roku, tygodniowe święto pod nazwą Mistrzostwa Europy, które w tym roku odbędzie się na przyjaznej Węgierskiej ziemi (która pamięta złoty medal naszego juniora w klasie F2A podczas Mistrzostw Świata z 2010 roku). Oby i ten rok był dla nas łaskawy...Strona organizatora:https://sites.google...ofly/ech---2013 W miarę możliwości będziemy relacjonować wydarzenia na żywo.... lengyel magyar – két jó barát együtt harcol s issza borát

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

mam pytanie do ciebie paweł na zawodach rangi m.e. czy też m.ś jaka jest wysokość startowego ,no chyba że tajemnica B)

Żadna tajemnica, opłata startowa to ok. 250€ dla seniora, juniorzy zazwyczaj mają opłatę na poziomie 1€.

Poza tym trzeba zapłacić sobie za jakąś tam kwaterę (na ostatnich ME mieszkaliśmy w namiocie za 4€ za dobę-myślę,że to tanio) no i jedzenie - w domu też jemy więc nie ma problemu - ceny są porównywalne....

Nie można tutaj pominąć dotacji z MS, która w zasadzie pokryła te koszty. Trzeba jeszcze tylko dojechać na miejsce, ale tutaj pomaga zazwyczaj mój ukochany Aeroklub Śląski.

Morał jest więc taki, modele i sprzęt w moim zakresie, a reszta jakoś tam się poukłada....

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.