Paweł Prauss Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Już za niespełna miesiąc rozpocznie się najważniejsza dla uwięziowców impreza w roku, tygodniowe święto pod nazwą Mistrzostwa Europy, które w tym roku odbędzie się na przyjaznej Węgierskiej ziemi (która pamięta złoty medal naszego juniora w klasie F2A podczas Mistrzostw Świata z 2010 roku). Oby i ten rok był dla nas łaskawy...Strona organizatora:https://sites.google...ofly/ech---2013 W miarę możliwości będziemy relacjonować wydarzenia na żywo.... lengyel magyar – két jó barát együtt harcol s issza borát Link to comment Share on other sites More sharing options...
Włodek Ulas Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 Paweł ruszyła maszyna ME ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Włodek Ulas Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 Nieoficjalnie to Polska w F2c zajeła drużynowo 4 MIEJSCE a Golisz - Lesiuk ustanowili nowy Rekord Polski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Włodek Ulas Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 A oficjalnie to w F2C juniorzy III MIEJSCE indywidualnie i junior Jarek Miesiak w F2B III miejsce. GRATULACJE dla medalistów i rekordzistów ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł Prauss Posted August 11, 2013 Author Share Posted August 11, 2013 Gratuluję medalistom i rekordzistom!!! Wyniki są dostępne tutaj: https://sites.google.com/site/bumacofly/ech---2013/unofficial_results Link to comment Share on other sites More sharing options...
woj-tech Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 Nasi medaliści plus bonus - kierownik ekipy. Galeria zdjęć z Mistrzostw - LINK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł Prauss Posted August 21, 2013 Author Share Posted August 21, 2013 Zapraszam również tutaj: http://www.aeroklub-...-dla-modelarzy/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
symon5 Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 mam pytanie do ciebie paweł na zawodach rangi m.e. czy też m.ś jaka jest wysokość startowego ,no chyba że tajemnica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł Prauss Posted October 31, 2013 Author Share Posted October 31, 2013 mam pytanie do ciebie paweł na zawodach rangi m.e. czy też m.ś jaka jest wysokość startowego ,no chyba że tajemnica Żadna tajemnica, opłata startowa to ok. 250€ dla seniora, juniorzy zazwyczaj mają opłatę na poziomie 1€. Poza tym trzeba zapłacić sobie za jakąś tam kwaterę (na ostatnich ME mieszkaliśmy w namiocie za 4€ za dobę-myślę,że to tanio) no i jedzenie - w domu też jemy więc nie ma problemu - ceny są porównywalne.... Nie można tutaj pominąć dotacji z MS, która w zasadzie pokryła te koszty. Trzeba jeszcze tylko dojechać na miejsce, ale tutaj pomaga zazwyczaj mój ukochany Aeroklub Śląski. Morał jest więc taki, modele i sprzęt w moim zakresie, a reszta jakoś tam się poukłada.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
symon5 Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 dzieki za info .pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts