marijuz2 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Witam. Po pewnej bardzo poważnej kraksie od mojego ASP 52 oderwał się gaźnik. Cena samego gaźnika jest spora, więc postanowiłem go przykleić jakimś klejem do aluminium. Muszę przyznać że byłem zaskoczony efektem, bo sklejony gaźnik służył mi przez cały sezon. Ale niestety podczas dzisiejszego lotu oderwał się on od silnika powodując niezłe zamieszanie. A więc moje pytanie brzmi - macie jakiś dobry i pewny sposób przyklejenia takiego gaźnika? Pozdrawiam, marijuz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 A nie próbował kolega zlutować (oczywiście na płyn do alu, i radzę potrenować przedtem.)? http://www.youtube.com/watch?v=gsdJJPj0wJs lub osobiście mam ten pierwszy i się sprawdza (tylko nie wolno pchać do butelki metalowych rzeczy, śrubokręta, itp do nanoszenia, bo traci właściwości, najlepiej szpatułka do uszu, patyczek..) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi