motyl Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 A maska silnika ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danylotnik Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 A maska silnika ?? Tak czułem że ktoś sie do tego przyczepi. :wink: Maska będzie ale po oblocie planuje też zrobić inną przednia klapkę (pełna z balsy). Myślę już nad druga wersja na silnik spalinowy os max 10 la.Co o tym myślicie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Skąd ty na to wszytko bierzesz pieniądze...? Fajny model, ale kolorki wg mnie nie ładne, pospolite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 kolorki wg mnie nie ładne a mi sie podoba widać 2 w 1 (konstrukcje i kolory) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 kolorki wg mnie nie ładne a mi sie podoba widać 2 w 1 (konstrukcje i kolory) hehe to jest wyłącznie kwestia gustu. mi sie jak najbardziej podoba, widać dobrze wykonany model. sam chciałbym poszywać swoje modele innymi foliami niż typowe kolory, które można dostać w większości sklepów modelarskich, ale niestety folie np. transparentne itp. są juz dość drogie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 folie np. transparentne itp. są juz dość drogie Solite Solarfilm www.modelarski.com czy inny sklep. Zobacz na cene 20zl za metr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danylotnik Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Ja kupowałem w modele sklep cena za 0,5m to około 8zł .....wiec cena jeszcze znośna... www.modele.sklep.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Ceny sa male w porownaniu do tych z przed 5 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danylotnik Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 W końcu pogoda sie poprawiła i oblatałem speeda oto filmik. http://pl.youtube.com/watch?v=JP9ceDXlvDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.