Marcin K. Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Witajcie. Mam problem z nadajnikiem. Otóż, laptop go nie wykrywa. Nadajnik Mx16 na kablu pitlab'a + konwerter na usb z rs232. W panelu urządzenia i drukarki jest widoczne dodatkowe urządzenie ale nie ma go w panelu kontrolera gier. BMI też go nie wykrywa. Co począć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.suchy Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Logiczne jeżeli Windows go nie wykrywa to BMI tym bardziej. Musisz zainstalować sterowniki, jeżeli oczywiście są dostępne. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Pytanie tylko jaki? I dlaczego system go wykrył, jest w urządzenia i drukarki, a nie jest przypisany jako kontroler gier? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.suchy Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Czyli źle zidentyfikowal urzadzenie. Wysłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Jak to ugryzc? Sciagnalem jakieś sterowniki do pada ale nadajnika nadal nie wykrywa. Miał ktoś podobny problem? Teraz mam strach kupić real flyghta żeby nie wyrzucić 600zl w błoto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi