Leda_g Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Ach żeby u nas w Empiku były na półce takie filmy http://www.radiocarbonart.com/Pages/products.html Czy ktoś z was miał którąś z tych pozycji, czy warto to zamawiać? Może znacie jakieś inne poradniki o budowie i pilotazu? Mam ochotę coś z tego zamówić. Nie jestem też pewny czy odtwarzacz DVD pociągnie tą strefe DVD USA. Kiedyś miałem z tym problem. (jednak nie ma problemu jest strefa EUROPA) Może ktoś się dołączy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Nie znam tych płyt, ale obawiam sie, że moze tobyć z gatunku "Jak zbudować dom w jeden dzień". Dogadajmy sie i kupmy jedną na próbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Są do ściągniecia krótkie klapsy z tych filmów, trochę można pooglądać. Większośc to pokazówka dla blondynki. Myslę aby trochę ich podpatrzeć i spróbować zrobić coś po polsku dla początkujących modelarzy i dla nas . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 To ciekawy pomysł. Wyślij mi na PW namiary na siebie, chętnie o tym pogadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek w Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Czy ktoś z was miał którąś z tych pozycji Widzialem hand launch pro clinic i international handlunch... W pro clinic jest omowienie poszczegolnych czesci modeli dlg,dobór wyposarzenia,rzuty i loty...Wszystko co jest ciekawe i pozyteczne jest juz w trailerze wiec nie sadze by warto bylo to kupowac... A film dobry jak ktos cierpi na bezsenność A international handlunch to byla chyba jakas relacja z zawodow,ale nie pamietam doladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.