Leda_g Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Ach żeby u nas w Empiku były na półce takie filmy http://www.radiocarbonart.com/Pages/products.html Czy ktoś z was miał którąś z tych pozycji, czy warto to zamawiać? Może znacie jakieś inne poradniki o budowie i pilotazu? Mam ochotę coś z tego zamówić. Nie jestem też pewny czy odtwarzacz DVD pociągnie tą strefe DVD USA. Kiedyś miałem z tym problem. (jednak nie ma problemu jest strefa EUROPA) Może ktoś się dołączy?
Tomisław Piotr Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Nie znam tych płyt, ale obawiam sie, że moze tobyć z gatunku "Jak zbudować dom w jeden dzień". Dogadajmy sie i kupmy jedną na próbę.
Leda_g Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Są do ściągniecia krótkie klapsy z tych filmów, trochę można pooglądać. Większośc to pokazówka dla blondynki. Myslę aby trochę ich podpatrzeć i spróbować zrobić coś po polsku dla początkujących modelarzy i dla nas .
Tomisław Piotr Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 To ciekawy pomysł. Wyślij mi na PW namiary na siebie, chętnie o tym pogadam.
krzysiek w Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Czy ktoś z was miał którąś z tych pozycji Widzialem hand launch pro clinic i international handlunch... W pro clinic jest omowienie poszczegolnych czesci modeli dlg,dobór wyposarzenia,rzuty i loty...Wszystko co jest ciekawe i pozyteczne jest juz w trailerze wiec nie sadze by warto bylo to kupowac... A film dobry jak ktos cierpi na bezsenność A international handlunch to byla chyba jakas relacja z zawodow,ale nie pamietam doladnie
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.