yesooz Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Jak w temacie. Nie zauważyłem aktywności nikogo z okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yesooz Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Ja właśnie kończę mojego pierwszego kombata. Najwyżej będę walczył z ptakami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nielot Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Tak, na Krywlanach a nie na polach i kiedy zawodnicy mają chęci Teraz towarzystwo się rozjechało na urlopy i pustawo się zrobiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Arturze! Przecież na Krywlanach nic się nie dzieje od dobrych kilku lat! Teraz towarzystwo się rozjechało na urlopy i pustawo się zrobiło. hehe... to jakaś nowość, bo tam zawsze pusto jest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nielot Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 No nie, dzieje się może nie tak jak powinno być (obecność) ale zawsze ktoś jest i czymś lata.Ja latam ale teraz jest taki gorąc że nie chce mi się troszkę. W piątek w tamtym tygodniu kolejka stała do lotów także nie jest tak że nikogo nie ma.Wiara też pracuje, w dzień to nikogo faktycznie nie ma ale po fajrancie ludki się pojawiają .Aktualnie w sekcji jest 28 członków którzy opłacają członkowskie w AB! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Pan Jerzy Dzienis jeszcze lata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yesooz Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Ja bywam raczej w weekendy w godzinach bardzo wczesnych. Wtedy zawsze na niebie jest pusto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nielot Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Pan Jerzy Dzienis jeszcze lata? Lata! Prowadzi modelarnię, jeździ na zawody i ma się świetnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 A Pan Mietek Czapla i Marek Matuszelański pojawiają się na lotnisku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nielot Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Miecio choć schorowany bardzo często jest na lotnisku natomiast p. M.Matuszelański hm.gdzieś puszcza balony i rakiety ale nie RC ,chyba w szkole katolickiej prowadzi zajęcia ale jest bardzo rzadkim gościem na lotnisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi