Krzysiek M Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Witam Porządkując moją małą modelarnie natknąłem się na coś co przypomina kadłub od samolotu I tu moje pytanie ; CO z tego czegoś mogę wykrzesać ? Dodam że materiał z jakiego jest zrobiony ten kadłub to laminat Tu fotki Całość waży ok 560 gram , a sam kadłub bez osłony silnika 490 gram , osłona silnika ma otwór o średnicy 9 cm , Wymiary kadłuba to 70 cm dł. (bez osłony silnika) i w miejscu gdzzie powinno byś skrzydło 135 mm , otwór pod silnik ok. 10 cm Czy można coś z tego stworzyć ? Budżet jaki chciałbym przeznaczyć na ogarnięcie "tego czegoś" około 1500 zł (silnik + elektronika + zasilanie + budowa skrzydła i stateczników) Pozdrawiam Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nielot Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Wygląda mi na część starego zestawu z byłego DDR-u Tj. JAK- 12. Dorobić resztę i Jaczka ulotnić Gdzieś na forum chyba jest opis ale nie jestem pewny.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi