lukaszluk Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Witam, pisałem w dziale gielda ale zero pomocy wiec piszę tu, gdzie mogę dostać uzywaną albo nową obudowę iglicy, zdjęcie dodaje mojego uszkodzenia poniżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 A od kiedy to takie delikatne elementy traktuje się kombinerkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszluk Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Nie kombinerki, tak odkręcałem kombinerkami bo już nie bylo co ratować a uleglo to uszkodzenie jak silnik walną bokiem centralnie w iglicę i peklo! A jak bym przykręcał to na pewno nie kombinerkami aż taki glupi to nie jestem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 z Ebaja cie wyjdzie jakeis 50zł z wysyłką http://www.ebay.com/itm/NEW-O-S-Needle-Assembly-1A-15-21181902-NIB-/290921205371?pt=Radio_Control_Parts_Accessories&hash=item43bc414e7b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Gość jest solidny,kupowałem też od niego.Po trzech dniach przesyłka z Kanady była u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszluk Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Gość jest solidny,kupowałem też od niego.Po trzech dniach przesyłka z Kanady była u mnie. A mógłbyś podać ile by wszystko to kosztowało przysłanie to do mnie? A ebay też patrzyłem ale jakoś trudno mi kupywać z poza Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Tak jak pisał Major ok. 50 zł z przesyłką Na Ebayu za granicą kupujesz tak samo jak w Polsce. Potrzebuje jedynie konta Paypal. Jeżeli jeżeli nie masz załóż https://www.paypal.c...ity/buy-offebay - wszystko po polsku. Warto, przyda się przy innych zagranicznych transakcjach. Przeglądarka Google Chrome tłumaczy na bieżąco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszluk Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 A może ktoś z kolegów mi sciagnie, ja zwrócę kasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Ebay łatwiejszy niz Allegrosz. A jak trafisz na DremLinera co wiezie paczki do EU to przyjdzie szybciej niz w Polsce. tak jak kolega F-150 napisał, kiedys wysyłalem cos do Canady i za 3 dni było, to kurde z allegrosza idzie czasem 10 dni ...bo se przelew musza na konto zrobic, itp. Dramat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 A może ktoś z kolegów mi sciagnie, ja zwrócę kasę Zajrzyj do swojej poczty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi