Rekrut:) Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Witam! potrzebuje bardzo tani pakiet 3S do silnika emax 2822,silnik potrzebuje 15A (ciągle).Mam taki pakiet na oku: http://allegro.pl/item292791878_long_max_1300mah_3s_15_25c.html ten sprzedajcy ma rowież inne ale ten dla mnie najlepszy jest.Miałem kupić na ebay.pl 2x1500mAh za w sumie 80pln!! ale nie mam jak wpłacić gdyż nie posiadam konta paypal...chyba że ktoś z Was posiada i mi wpłaci??Ja przeleje pieniądze gdzie trzeba i wszystko podam liczę że uczciwi modelarze jesteście i wiecie jak to jest... pakiety te na ebay.pl to te: http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=250202324492&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=015 Nie wiem więc jeśli nie to podajcie linka do taniego pakietu... wielkie dzięki z góry pozdrawiam Szymon P.S Wiem że tani pakiet do śmieci ląduje po 1 czy 2 sezonach ale nie mam kasy na inny...;/;/;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Ten pakiet z allegro wydaje mi się troche napuchniety. Ebay tam szukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekrut:) Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 no mi tez ale pisze że jest nowiutki...no ebay.pl kusi strasznie cenami ale nie mam tego konta PAYPAL!!;/;/;/;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Jeżeli masz karte płatniczą wypukłą to bez problemu zakładasz www.paypal.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekrut:) Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 no właśnie...mam konto srebrny sezam w pekao,mam karte ale nic wiecej...a kredytowa da sie wziasc ale tam ma byc mastercard a umnie jest maestro...(taka mam): http://www.pekao.com.pl/indywidualni1s4.xml?/sid=31/lang=PL/607372-824263-48221 tam cos jest o kredytowych ale jak sie daje w paypal to jest visa i mastercard a nie ma maestro...LIPA;/;/;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 te longmaxy to podobno porażka. za kilka zł więcej kupisz np Fullymaxa na którym rok polatasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekrut:) Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 miałem fullymaxa 3S 1000maH 25C za 90pln ale jedno ogniwo padło,teraz je sprzedaje na tym forum pozostałe 2 idealne i na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Witam!potrzebuje bardzo tani pakiet 3S do silnika emax 2822,silnik potrzebuje 15A (ciągle).Mam taki pakiet na oku: http://allegro.pl/item292791878_long_max_1300mah_3s_15_25c.html Jak masz kupic ten napuchniety-niewiadomoco pakiet, to kup ten: http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=384 jest tylko 10g ciezszy, a pieniadze te same. Uzywam go z powodzeniem z tym silnikiem i smigłem 10x5SF, smiga az milo, lekko cieply jest. Do jakiego modelu go potrzebujesz, waga typ itd, bo wtedy latwiej cos poradzic. Aha ten silnik pobiera nicale 10 A z tym smiglem (chyba 9,7 na postoju) 11 A ze smiglem 11x5, tak wiec pakiet nie musi byc taki strasznie wydajny. Przy doborze pakietu warto wziac pod uwage ze pakiety o mniejszej wydajnosci pradowej sa lzejsze.. Baxter12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekrut:) Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 kured nie wiedziałem że takie tanie są pakiety w modele.sklep a kupuje od nich cały czas prawie ja śmigam na 10x4,7SF śmigle w akrobatku o rozp 118cm i wadze...hmm...nie wiem nawet dokladnie ale w granicach 500g,cos powyzej pare gram(zależy od podwozia jakie...czy płozy na śnieg czy koła zwykle).A to 15A podałem bo tak miałem napisane jak go kupowałem w modelarz.com-tam ten silnik jest najtaniej bo chyba 41pln nie pamietam. A ten pakiet sie nada: http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=385 na kosztach mi zalezy troche... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 10C to mało w akrobacie 500g. Praktycznie ciągle będzie pracował w okolicy maksymalnego prądu ciągłego co go szybko zużyje i po kilkunastu lotach zabraknie mu już pary i regulator będzie wcześniej odcinał silnik co wyraźnie skróci czas lotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekrut:) Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 czyli że co??Musze szukać innego??mocniejszego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 czyli że co??Musze szukać innego??mocniejszego?? Macniejszego to znaczy dajacego wiekszy prad przy mniejszej wadze, ten pakiet ktory zaproponowalem idealnie spisuje sie w slow flyerach. Ty potrzebujesz pakietu ktory bedzie dawal prad, mysle ze w granicach 20A pojemnosci 1300 mAh max no i lzejszy... Jezeli oczywiscie ten akrobat ma... AKROBACIC... :lol2: NAjpierw sprawdz ile pradu potrzebujesz, od tego zacznij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekrut:) Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 no nie no ja tym nie robie szalenstw!Nie latam pion w góre itp robie beczki latam na plecach itp,takie spokojne właśnie latanko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekrut:) Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 a wogóle nie chcecie kupić 2S??jest w giełdzie na tym forum pakiet 2s fullymax dam promocje!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GAN Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Taki sam, nowy pakiet tu: http://www.unitedhobbies.com/UNITEDHOBBIES/store/uh_viewItem.asp?idProduct=5476 kosztuje z przesyłką poniżej 50PLN. Jak chcesz coś z górnej półki, to masz tu: http://www.unitedhobbies.com/UNITEDHOBBIES/store/uh_viewItem.asp?idProduct=5585 ale to już powyżej stówki z przesyłką. GAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekrut:) Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 ooo...bardzo fajny sklep podałeś tylko co trzeba zrobić żeby tam cos kupic?Sprzedają i wysyłają do polski?I jakie formy płatności przyjmują?Wiem ze moge sam poszukać ale Ty już tam chyba jesteś zarejestrowany...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekrut:) Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 oj w tym sklepie nie da sie kupić chyba żeby do polski przyszło bo jak daje register to nie ma wyboru kraju itp...mylę sie GAN?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 tutaj masz odpowiedź na swoje pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Da się kupić i nawet przysyłają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Wiecej powiem wlasnie taki pakiet i regler do mnie ida... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.