ahaweto Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Jakiś czas temu dostałem taki model http://www.perfecthobby.pl/detale.html?id=4255 W "służbie" jest już ok. 2 lata. Na początku miał jedną kraksę z mojej winy , ale zniósł ją dzielnie. Wydawał się trudny w pilotażu ale po kilkunastu lotach przyzwyczailiśmy się do siebie. Wyposażenie: silnik http://www.abcrc.pl/p/163/2677/silnik-emax-budget-2220-07-kv1200-340w-silniki-firmy-emax-silniki-elektryczne.html Śmigło TP 9x6 wystarcz na pionowy lot do góry. regulator Turnigi 40A serwa 2x HXT 900 na usterzenie i 2x Corona CS 928 BB na lotki pakiet 3S 1800 odbiornik Corona 6ch synteza Model gotowy do lotu waży 870g W oryginale serwa usterzenia są na ogonie, ze względu na problem z wyważeniem modelu przeniosłem je do kadłuba pod odbiornik. Musiałem również wykonać otwór w kadłubie aby przeprowadzić kabel od serwa lotki. Nie ma możliwości przeprowadzenia przewodu w miejscu gdzie w kadłubie pod folią jest otwór, przeszkadza kieszeń na aluminiową rurę łączącą skrzydła. Dla pakietu wykonałem ze sklejki 1,5mm koszyczek który wkleiłem maksymalnie z przodu kadłuba, pakiet jest unieruchomiony rzepem. Sztywną płozę ogonową zastąpiłem lekkim sterowanym kółkiem ogonowym. Rozłożony model na stojaku transportowym. Tutaj wraz z Floride- Graupner Model pozwala na szaleństwo, choć wymaga uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Bardzo się cieszę Niech ci służy długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Witam fajny modelik do polatania blisko domu lubie takie bo frajda z latania jest i zajmuje mało miejsca.szkoda że mało kitów tej wielkości jest na rynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi