Princes Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Witam, Mam proste ,a zarazem dla mnie troszkę trudne pytanie dlatego proszę o info kolegów modelarzy.A mianowicie w jaki sposób ustawic hamulec w redlu RAY 40A ???Nigdzi e nie mogę znalesć dokjładnie wytycznych co do tego systemu programowania .... Po prostu nie chce aby smigło obracało mi sie w modelu mimo ,ze przepustnica jest na "zero". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alenik Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Poszukaj karty programowania do tego regla. Ułatwi życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Princes Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 a moze byc karta nie z tego regla?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqo Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 zobacz tu http://www.modelemax.pl/instrukcje/RAY%20R-20...R-50B.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alenik Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Z emaxa nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Princes Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 No tak wiem ze z kartą do programowania to powinno być proste.Ale jest jeszcze jeden sposób ,a mianowicie poprzez ustawienia drązka gazu i po sygnale "beep" w reglu powrót do gazu na zero.Wie kto jak to zrobic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Na stronie producenta masz instrukcję. Jest opisane menu beepów http://www.jetimodel...Advance-40-Pro/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Princes Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Ok dziekuje bardzo za link...Tego własnie szukałem....:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi