szpieg Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Problem polega na tym co na filmiku trzeba obejrzeć do końca Filmik trwa 30 sekund nie wiem jak ten problem nazwać coś jakby tarło Nie dzieje sie to zawsze Jakby znalazł sie ktoś kto by chciał pomóc to proszę o mail bo nie mogę wstawić tu tego filmiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 To, napisałeś wyczerpująco.... By wstawić tu film to najpierw musisz zamieścić go w necie np youtube i wkleic jego link tu na stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Postaram sie wstawić na YouTube Jest już link http://m.youtube.com/watch?v=6jQgJMXY5zY Pierwsze 15 sekund to złe działanie a drugie to ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Może to łożyska się sypią? Dzis wymieniałem e "dzwonku". silnik latał w modelu zaledwie pare razy 2lata temu. Dziwięk taki bo bez smigła - ze smigłem taki sam dxwięk? Mowa o tych pierwszych 15 sek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Ale słyszysz różnice w pierwszych 15s a 2 połowie ? ze smiglem to sytuacja identycznie i dźwięk jak na filmiku raz tak a raz tak raz trze a raz nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Ale słyszysz różnice w pierwszych 15s a 2 połowie ? ze smiglem to sytuacja identycznie i dźwięk jak na filmiku raz tak a raz tak raz trze a raz nie Słychać i to bardzo wyrażnie. Wczoraj po chyba 5-6 locie w historii danego silnika w czasie lotu słychać było dziwne dźwieki ale tylko momentami. W domu okazało się, że jedno z ożysk zupełnie rozsypało się. dlatego zasugerowałem tę wadę ale może to być też zupełnie coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Być moze to łozyska tez nie wiem moze ktoś sie jeszcze wypowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr T. Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Wyjmij rotor i sprawdź Prawdopodobnie łożyska, ale one powinny dawać się we znaki cały czas, jeżeli na niższych obrotach jest ok, to jeszcze coś mniej godne wiary np. jakieś metalowe syfy w rotorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Wymienilem lożyska i sprzedałem silnik i było ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi