Gość horn3t Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Efekt dywersji spowodowany brakiem zdolności stabilnego stania, niestety moja sprawność daleka jest od ideału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Uderz w stół, a nożyce się odezwią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 A tylko chciałem pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 no przecież poleciał Mi tak już 2 pełnosprawnych rzuciło na szczęście bez konsekwencji, nie licząc dużej straty czasowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Krzysztof wszystko było ok. Sam bym lepiej nie rzucił. Dobrze że byłeś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Tak lataliśmy w 2010 w Starogrodzie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 A tylko chciałem pomóc Choremu dali rzucać a zdrowy cwaniak obsługiwał aparat zamiast odwrotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Wymówka chory nie chory ale tak się nie ciepie modelem w niedziele może uda się zaliczyć Marzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Dziś latałem z Piotrem. Tak szybko szły nam zmiany, że zapomniałem fotki zrobić. Fotka na koniec zboczowania. Modele nawet całe 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Nowy rok przywitany na zboczu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi