Gość horn3t Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Dziś lotów w Starogrodzie nie będzie. Paralotniarz wylądował na drzewach koło naszego lądowiska. Miejmy nadzieje , że ten pechowiec wróci do zdrowia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Dziś w Starogrodzie można było się opalać, albo w termice polatać. Ja wybrałem to drugie Za to wczoraj oblatałem trzy modele, w tym Sworda przerobionego na szybowca A wieczorkiem drugi klif w Unisławiu http://pfmrc.eu/index.php?/topic/22443-unisław-kolejny-klif-wiślany/?p=569334 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Wczoraj podglądałem najlepszych na Pucharze Północy F3F, a dziś zajęcia praktyczne 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Ładnie ładnie pocisnąłeś Jacku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Dobrze, że chociaż ktoś ma czas polatać, a warunki jak widać były fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jaccy1 Opublikowano 9 Lipca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Takiego tygodnia jeszcze nie miałem . Od poniedziałku codzienne latanie na zboczach i jeszcze zapowiada się latanie na jutro i sobotę . Dziś odwiedził Starogród sam On spod Lichenia Janek . Janek Modlił się o pogodę no i mieliśmy ..... wiatr, deszcz, słonko, burzę i super zabawę ( pewnie na tacę dał za mało, albo za dużo). Pogoda na focenie nie za bardzo . 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Ładnie popatrzeć, że macie czas polatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Jacek mierzył podobno 10 m/s ze wzrostami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Nareszcie loty na zboczu. Idealne podejście do lądowania. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Dziś w Starogrodzie po dłuuugim czasie zjawiła się ekipa z Bydgoszczy Rundka poobiednia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Ładny ten RESPECT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Piotr możesz przyjechać do Starogrodu. Ładnie wieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Wczoraj byłem nad zalewem Jeziorsko i nie padało, to nie zaliczyłem bo wiatru nie było. Dziś Starogród nie zawiódł Wiało 13-15m/s plus bonus turbulencje . Respect dostał full balastu i dobrze że jeszcze Piotr był, bo sam bym nie rzucił Filmik i fotki robione z komórki(moje lenistwo), a operator Dorota zapomniała balastu w kieszenie napchać i troszkę nią rzucało. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Piknie, piknie. Poprawimy to i owo i bedzie rewelka A ja dzis miałem wiecej balastu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Widzę, że na lądowisku ściernisko może jutro się uda pogoda ma być podobna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Dziś nie było takich warunków jak wczoraj, ale kto chciał to polatał . Lataliśmy póki nas deszcz nie przegonił do 13-tej. Mile spędzony czas w super towarzystwie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Jacku Fajne zdjęcie i trochę moich 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Dziś polatałem w Starogrodzie. Warunki dobre, bo z balastem doszedłem do prawie 1,2kg . Fotki robione komórką lądowiska dla Janka i dla innych którzy się wybiorą na nasze zbocze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi