janegab Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Dziś polatałem w Starogrodzie. Warunki dobre, bo z balastem doszedłem do prawie 1,2kg . Fotki robione komórką lądowiska dla Janka i dla innych którzy się wybiorą na nasze zbocze Ja spakowany na JEZIORSKO....BAJKA zapowiada się do 12m/s spakowany -naładowany - jeszcze pozostało zaparzyć herbaty . Przybywajcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Odwiedzę Starogród na wiosnę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 taaa....12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Krzysiek ty masz usprawieliwienie, ale inni nie. Jutro Parski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 taaa....12 http://meteomodel.pl/gfstab/index.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 ja tam mam swoje woo-doo. Bedzie z 8. może czasami mocniej dmuchnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 dobre i toooo.... dojdziesz do proboszcza po drodze dmuchnie wiecej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Krzysiek ty masz usprawieliwienie, ale inni nie. Jutro Parski Udanych lotów wszystkim i wszędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Dziś w Starogrodzie zalatałem ku pamięci tych co z nami już nie polatają. Pogoda słoneczna, wiatr 3-6m/s, modele przewietrzone. Teraz obiad i na groby. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Skorzystałem z Jacka zaproszenie i polatałem na STAROGRODZIE - pizgało ,że drzewa obalało 16-19m/s ...równiutko LAMBADA.. jakie te TOXIKI = mocne-całe.. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Oj dziś mocno wiało . Prawdziwa Jankowa Lambada . Szkoda że już nikt nie przyjechał. Kamerzystka troszke filmowała i uciekła do lasu sochwać się przed wiatrem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Fajnie a z frekwencją to chyba brak wodzireja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Jeszcze 2 wyskrobki z dzisiejszego latania.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Zanim bym dziś po pracy dojechał, to by się szaro zrobiło, a jutro kicha, bo ma padać Fajnie żeście polatali, a warunki mieliście super no i podziw dla kamerzystki, że nadążyła filmować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Jadąc do Starogrodu cały czas myślałem jak ja dojdę do klifu z modelami i torbami, to już nie będę miał siły latać A tu niespodzianka przeszkoda-drzewo usunięte i podjechaliśmy pod sam klif Wiało nierówno i turbiło, ale i tak było super 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Dziś pierwszy dzień co nie padało. Z Piotrem umówiliśmy się w Starogrodzie na latanie przedświąteczne Fotki z komórki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Duży ładny arsenał modeli Piotr zadowolony z nowego nabytku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Wiosenne zboczowanie przed Świętami Bożego Narodzenia 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Ja dzis musiałem zdjąć kurtkę. Przegrzałem sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Loty przed świątecznym obiadem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi