czhomik Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 baczek CZYTAJ POSTY! post wyżej mellow napisał ze niema juz takiej opcji. (brak możliwości posiadania NICK-a itp jak to było za pierwszym razem) EDIT : Pisałem razem z Ładziakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 acha sory nieprzeczytałem uważnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 acha sory nieprzeczytałem uważnie To jeszcze łaskawie doczytaj, że zamówienie na koszulki składa się na mail podany na Forum Żelaznych, a nie tutaj... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 zamówienie na koszulki składa się na mail podany na Forum Żelaznych, a nie tutaj... :twisted: wiem to już wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 wiem że dyskusja dotyczy koszulek żelaznych ale jak ktoś chce mieć fajną koszulkę to może taką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.