Rafalk Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Witam. Zarejestrowałem się tu, bo potrzebuję pomocy. Jestem szczęśliwym posiadaczem Skylady i Radiana (mój rekordowy czas utrzymania ich w powietrzu to ok 60 s) oraz profesjonalnego Pteryxa którego obsługa mnie nieco przerosła. Potrzebuję pomocy z tym ostatnim. Konkretnie potrzebuję kogoś w rejonie Poznania, kto pomoże mi nim wystartować i wylądować, zanim sam się nauczę robić to prawidłowo. Pozdrawiam Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Jakbyś napisał w profilu skąd naprawdę jesteś było by i łatwiej i szybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalk Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Jakbyś napisał w profilu skąd naprawdę jesteś było by i łatwiej i szybciej. Jestem z Rudy Śląskiej. Ale w tej chwili potrzebuje kogoś, kto mi pomoże z Pteryxem w Swarzędzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Witamy na forum. Spróbuj zapytać tu:http://pfmrc.eu/index.php?/forum/121-zachod/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi