Rafalk Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Witam. Zarejestrowałem się tu, bo potrzebuję pomocy. Jestem szczęśliwym posiadaczem Skylady i Radiana (mój rekordowy czas utrzymania ich w powietrzu to ok 60 s) oraz profesjonalnego Pteryxa którego obsługa mnie nieco przerosła. Potrzebuję pomocy z tym ostatnim. Konkretnie potrzebuję kogoś w rejonie Poznania, kto pomoże mi nim wystartować i wylądować, zanim sam się nauczę robić to prawidłowo. Pozdrawiam Rafał
robertus Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Jakbyś napisał w profilu skąd naprawdę jesteś było by i łatwiej i szybciej.
Rafalk Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Jakbyś napisał w profilu skąd naprawdę jesteś było by i łatwiej i szybciej. Jestem z Rudy Śląskiej. Ale w tej chwili potrzebuje kogoś, kto mi pomoże z Pteryxem w Swarzędzu
robertus Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Witamy na forum. Spróbuj zapytać tu:http://pfmrc.eu/index.php?/forum/121-zachod/
Rekomendowane odpowiedzi