safari28 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Witam poszukuję kogoś kto powiększy mi plany w formie papierowej o 20 % pomocy!! wojciechbrataniec@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Ale jaki w tym problem? Idziesz to punktu ksero - usługi (nie stoisko gdzieś w kańciapie) i powiekszają do ilu chcesz. A jaką ma rozpiętość? Na ebayu z 3$ kupisz plany o rozp chyba 56". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Bardzo bym chciał ale w miejscu mojego zamieszkania nie ma takiej możliwości. z tym 20% może pszesadziłem poprostu chcę budowac makietę i silnik nie mieści mi sie w masce. taki mam problem. Chciałbym żeby z 135 rozp zrobiło mi się ok 160 ps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi