Grzegorz Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Oklejałem depron solarfilmem w modelu jak na zdjęciu. Bez problemu, trzyma dobrze, lekko wzmacnia (przede wszystkim zabezpiecza przed dziurawieniem przez badyle podczas lądowania). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekCichy Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Dzięki Panowie za pomoc, powiem szczerze że nie przyszło mi do głowy że klej z folii może reagować z depronem a faktycznie lepiej dmuchać na zimne. Solarfilm chyba odpuszcze bo trochę boje się jeździć żelazkiem po depronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Najlepiej zrobić sobie próbkę i obserwować, co się będzie dało, tak jak wspominali przedmówcy. Depronu raczej Ci nie zeżre, ale wiem że czasami wychodzą bąble i to dopiero po jakimś czasie (po kilku dniach). Po dłuższym czasie model potrafi wyglądać, jakby był na coś chory Nie wiem czy każdy depron i każda folia tak ma, ale miałem taki przypadek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi