cihyy Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Chcialem sie przywitac z Wami , latam na paralotni i ostatnio naszlo mnie na model jako dadatek do latania Aparature juz kupielm hitec optic 6 , teraz czekam na model i ladowarke ( jest juz wyslana tylko jeszcze nie doszla ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Witaj. Witaj. Ps Avatar mile widziany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 To tak jak ja , z paralotni przesiadłem się na modele. Wolę rozbijać :ass: modelu , niż swoje. :mrgreen: Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cihyy Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 To tak jak ja , z paralotni przesiadłem się na modele.Wolę rozbijać :ass: modelu , niż swoje. :mrgreen: Witaj na forum. ale na paralotni dalej latasz mam nadzieje? od razu napisz co masz... bo jak dla mnie nie ma nic lepszego na swiecie jak paralotnia ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Nie latam ,ale na szczęście chodzę , 3 kręgi połamane w teym jeden totalni zmiażdżony (w sumie ponad 1 cm niższy) Też tęsknię za paralotnią.... Ale raczej już latać nie będę ,chyba że zostwie rodzinie spory majątek i już dzieci będą dorosłe :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cihyy Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Nie latam ,ale na szczęście chodzę , 3 kręgi połamane w teym jeden totalni zmiażdżony (w sumie ponad 1 cm niższy) Też tęsknię za paralotnią.... Ale raczej już latać nie będę ,chyba że zostwie rodzinie spory majątek i już dzieci będą dorosłe :mrgreen: e.e.e o kurcze :-( poskladalo CIe? i przywaliles czy jak? takie szkody i da sie jeszcze chodzic? cale szczescie zycze calkowitego powrotu do zdrowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Miałem do wyboru albo pójść na czołówkę warszawiakiem co latał tylko nad lotniskiem,albo odejść w kierunku klifu i ziemi. Wybrałem to drugie i dostałem sie w stępujący wiatr. Ot, taki przyjemne wspólne latanie z warszawiakami. Potem jeszcze gość zasłaniał swoim startem z ziemi, dojazd karetce ,długa historia, morał ,aby uważać na mercedesy z rejestracją warszawską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Nie latam ,ale na szczęście chodzę , 3 kręgi połamane w teym jeden totalni zmiażdżony (w sumie ponad 1 cm niższy) Też tęsknię za paralotnią.... Ale raczej już latać nie będę ,chyba że zostwie rodzinie spory majątek i już dzieci będą dorosłe :mrgreen: Tomku masz jakieś zdjęcie rentgenowskie? Bo to jakieś dziwne się wydaje że jeszcze żyjesz/chodzisz :shock: . bez urazy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Mi też . :devil: A zdjęcia mam z tomografu . Kilkadziesiąt lub więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Możesz jakieś podesłać mi na maila: bartek_luczak@wp.pl Lub wrzucić na jakiś serwer i podać link? Bardzo mnie ciekawi to zdjęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cihyy Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Możesz jakieś podesłać mi na maila: bartek_luczak@wp.pl Lub wrzucić na jakiś serwer i podać link? Bardzo mnie ciekawi to zdjęci ...a po co Ci takie zdjecie , na medycyne sie wybierasz ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Ta wybieram się Nie nie wybieram się, raczej... Ale jestem ciekaw jak to wygląda... I on jeszcze chodzi :!: :!: :!: 8) No i to mnie właśnie ciekawi... A do oglądania i mówienia mi co jest czym, mam pomoc Będę czekał na nie, rozmawiałem z Tomkiem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.