VIP Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Cześć, kupował ktoś z was jakiś przedmiot z HK? Bo nurtuje mnie problem z tym że w adresie mam literkę "ł" a tam się nie da napisać właśnie tej literki, nauczy da się ale później zmienia się na jakieś nie wiadomo co (w innym języku). Dlatego napisałem zamiast "ł" "l" i teraz czy każdy piszę to "l" czy "ł" no i czy przez to może nie przyjść do mnie paczka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Nazywam się Rafał, mieszkam w Puławach na Kołłątaja i przesyłki dochodzą, zapewniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Czyli ty wstawiałeś literkę "ł" jak rozumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 O ile się nie mylę, to żadne znaki specjalne nie są nigdzie wymagane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Pisz jk chce, chyba że zamiast znaku pojawia się prostokąt. Paczkę itak otrzyma polski kurier, a on w razie wątpliwości zadzwoni, lub sprawdzi kod pocztowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 To spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzdam Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Ja mam podobnie i na zagranicznych serwisach piszę zawsze bez ogonków od jakiegoś czasu. Przy zamawianiu biletów na samolot(Wizzair) nawet mnie upomniało, że mam bez ogonków pisać nazwisko Problemu nie ma z tym żadnego, wszystko dochodzi, a przynajmniej jakieś krzaki się nie sypią. Jakieś półtora roku temu zamawiałem w preorderze album Marillion w edycji ee deluxe powiedzmy. Pierwsze 5000 osób zostało wypisanych w książeczce, zamiast "ś" w nazwisku miałem tam jakieś krzaki napisane - od teraz uważam na to bardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Pisz bez polskich znaków. Do Polski i tak dojedzie bo "POLAND" a później na poczcie to zrozumieją przecież. No i masz kod pocztowy jeszcze, po którym są sortowane przesyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Dokładnie tak. Celny Cię i tak znajdzie czy to będzie "ź" czy "ż" czy z "ł" albo "ó" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi