Adam Fx Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Witam wszystkich zapaleńców Mam na imię Adam jestem z Gliwic by nie przedłużać zapraszam na kanał na YT Adam Maszynotwór tam kilka filmików przedstawi mnie lepiej niż tysiące słów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Cześć. Adamie, masz niereguaminowy avatar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Fx Opublikowano 23 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Już się poprawiłem. Chociaż frezarka (poprzedni Awatar) lepiej odzwierciedla moją osobowość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Zrób sobie zdjęcie z tą frezarką Nie musi być zdjęcie "do paszportu" może być z jajem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi