Gość z.x Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Cześć, czuję się jak w przedszkolu, ale jak trzeba to trzeba:-) Zygmunt jestem, z modelarstwem gdzieś obijam się od dzieciństwa, zaczynając z modelami plastikowymi, papierowymi (mały modelarz, i własne kostr. latające lub nie). Czas zrobił swoje obowiązki, szkoła, studia, częściowa zmiana zainteresowań, przez co na parę lat gdzieś modelarstwo odeszło na bok. Ale miniaturowe lotnictwo ma coś w sobie, że jak widzę zabawaki innych modelarzy, albo poważne projekty to aż serce się kraje że mogłem tak to olać. Dlatego tu jestem, mam zamiar podglądać i zacząć coś tworzyć. Czas pokaże co z tego wyjdzie. Jedyne co mnie martwi to brak aktywności, i w związku z tym wykasowaniem konta na forum. No bo co jeśli moja aktywność będzie nikła a czasem trzeba będzie zapytać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Cześć. Nie zrozumiałem ostatniego zdania. Miałeś tu konto i zostało skasowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk900 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Chyba chodzi o to ze jak będzie Zygmunt mało aktywny to czy nie zostanie mu skasowane konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 To wystarczy, że będziesz się logował, nie musisz nabijać postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość z.x Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 To wystarczy, że będziesz się logował, nie musisz nabijać postów. A, jak to o taką aktywność chodzi to fajnie. Dzięki za info:-) BTW, bardzo fajna i szysta szata graficzna tego forum. Dobrze się czyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi