dziadek52 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Witam Kolegów Minęło 48 lat kiedy przestąpiłem próg modelarni.Czas szybko płynie i postanowiłem wrócić do modelarstwa.Ale zawze brak czasu.Ale udało się zbudować model motoszybowca ale nie miałem kiedy go oblatać.Może we wrześniu chociaż w Łodzi brak miejsca.Będzie czas to poszukam.Pozdrawiam i życzę udanych lotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Cześć, jest taki użytkownik bronek52, to nie Ty czasem, jakieś stare zapomniane konto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esceta Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Miejsca jest dość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek52 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Cześć, jest taki użytkownik bronek52, to nie Ty czasem, jakieś stare zapomniane konto? Zgadza się.Miałem problemy z komputerem,hasłem i musiałem zarejestrować się jeszcze raz.Mam nadzieję,że teraz będzie już dobrze. Niestety nie wiem dlaczego nie mogę odpowiedzieć na oferty z giełdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Wysłałem PW, coś zaradzimy. PS. W giełdzie nie da się odpowiadać. To tylko wywieszki ofert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi