meadow24 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Spoko a jak kable wysokiego napięcia bo pamiętam ze tam kopalo w powietrzu ja wracam do modelarstwo wiec myślę że za jakieś 2 tyg będę na lotnisku Spoko a jak kable wysokiego napięcia bo pamiętam ze tam kopalo w powietrzu ja wracam do modelarstwo wiec myślę że za jakieś 2 tyg będę na lotnisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meadow24 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Ja w sumie wracam po kilku latach przerwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Ja, Przemek i Michał "latamy" na 2,4GHz. Linie WN są dość daleko i jak do tej pory nie mieliśmy żadnych zakłóceń /"kopnięć" podczas latania. Mam jeszcze prośbę. Nie wiem jak się do Ciebie zwracać : na Ty czy na Pan (brak uzupełnionego profilu) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meadow24 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Grzesiek i napewno nie pan. Ja tez latam na 2.4 ale wcześniej latał em na 35 i pamiętam ze kopniecia były właśnie w rejonie tej tej laki a wcześniej lotnisko było po przeciwnej stronie na górce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi.jozef Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Hey! Widzę, że skład na 'lotnisku' się powiększa i bardzo dobrze ;) Byle pogoda dopisywała! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Z pogodą ostatnio jak na lekarstwo ... miło powitać nowe modelarza, cześć Grzegorz ja zbieram siły na dokończenie Fokkera dr1 od Marka Rokowskiego do zobaczenia wkrótce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meadow24 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Kiedy latacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meadow24 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 To jest to miejsce z łańcuchem i info ze dla motolotniarzy ?? Jak tak to strasznie krótki pas do ladowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meadow24 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Mecie jakieś namiary na siebie na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 To jest to miejsce z łańcuchem i info ze dla motolotniarzy ?? Jak tak to strasznie krótki pas do ladowania Fakt trochę krótki, ale jakoś dajemy radę wstrzelić się w pas przy lądowaniu . Mecie jakieś namiary na siebie na fb Do mnie PW lub telefon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meadow24 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Ciezko mi będzie extra ladowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi.jozef Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Ciezko mi będzie extra ladowac Widze, ze same Extry w powietrzu beda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 A jaką masz rozpiętość tej Extry ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meadow24 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Extra 1200 z PA wiec szkoda na takie lotnisko będzie katowany acromaster i xeno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meadow24 Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 mój hangar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Extra świetna a jak by co to mam na sprzedaż fun fly Energy leży i się kurzy w piwnicy więc oddam za małe pieniążki o budowie można poczytać na forum http://pfmrc.eu/index.php?/topic/38686-energy/?hl=energy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meadow24 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 panowie niedziela rano?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Ja odpadam w sobotę impreza wiec w niedziele mogę nie wyraźnie wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 panowie niedziela rano?? Jak pogoda dopiszę to będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meadow24 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 ja będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi