meadow24 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 http://olx.pl/oferta/model-easy-glider-pro-rc-elektroszybowiec-zestaw-napedowy-serwa-tester-CID767-ID7SWq3.html pytanie opłaca się za 400 z wysyłka? ? pilnie proszę o odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Wygląda, że warto, choć nie wiadomo jak rozległe było to pęknięcie skrzydła . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meadow24 Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 ja jadę będzie ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meadow24 Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 dzisiejsze latanie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meadow24 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 latamy jutro?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meadow24 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 informuje że zjeść została wykoszona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 no to miło muszę w końcu wygospodarować odrobinę czasu i się wybrać po latać choć na chwilkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meadow24 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 dzisiejsze latanie wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 O i szybowiec się znalazł ... co to za szybowiec ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meadow24 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 phoenix 2000 odzyslany moj stary model ale nowy napęd wsadzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulugula Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Witam kolegów, chciałbym zapytać czy będzie ktoś latać na Luszowicach w najbliższym czasie, chętnie wpadnę z moim piankolotem pod warunkiem że go wcześniej nie rozbije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 13 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Niestety ostatnio nawał obowiązków, więc nawet na forum nie ma kiedy wejść nie mówiąc już o lataniu. Dzisiaj znalazłem trochę czasu i polatałem trochę. Szkoda że sam . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meadow24 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Ja latał em w środę również sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi.jozef Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Witam. Coś tu ucichło! Kiedy otwieramy sezon? znajac Wojtka to juz pewnie latal w tym roku, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Cześć Michał sezon już dawno otwarty , trzeba było wykorzystać dobrą aurę. Ekipa się wykruszyła, ale twardziele latają dalej . Michał szykuj model, bo wiosna tuż, tuż . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Może i ekipa się wysypała ale nadal dopinguje i podgląda co się dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi.jozef Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 To gdzie zdjęcia, filmy ja się pytam!? no trzeba szykować model, ładowac pakiety i czekać na pogode! Przemo, Wojtek jakies nowe modele powstały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Michał no właśnie czekamy na te zdjęcia i film z oblotu Twojego modelu . Ja aktualne sklejam nowy szybowiec "K....." i ku uciesze Przemka będzie biało-czerwony. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 No tak ... no jaki był miał być kolor jak nie "patriotyczny" w wykonaniu Wojtka ... najważniejsze żeby wszystko pasowało pilotowi - konstruktorowi reszta jest nieważna ... dajcie znać jak będziecie latać, jak znajdę chwile wolnego to pokibicuje w lotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi.jozef Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Witam, co słychać Panowie, latał ktoś coś ostatnio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi