Skocz do zawartości

Loty Libiąż & Balin

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam kolegów, chciałbym zapytać czy będzie ktoś latać na Luszowicach w najbliższym czasie, chętnie wpadnę z moim piankolotem pod warunkiem że go wcześniej nie rozbije :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Niestety ostatnio nawał obowiązków, więc nawet na forum nie ma kiedy wejść nie mówiąc już o lataniu. 

Dzisiaj znalazłem trochę czasu i polatałem trochę. Szkoda że sam :(

post-5319-0-97309900-1442168498_thumb.jpg

• Lubię to 1
  • 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Cześć Michał sezon już dawno otwarty ;):D, trzeba było wykorzystać dobrą aurę. Ekipa się wykruszyła, ale twardziele latają dalej :).

Michał szykuj model, bo wiosna tuż, tuż :).

Opublikowano

To gdzie zdjęcia, filmy ja się pytam!? :D no trzeba szykować model, ładowac pakiety i czekać na pogode! Przemo, Wojtek jakies nowe modele powstały? :)

Opublikowano

Michał no właśnie czekamy na te zdjęcia i film z oblotu Twojego modelu :)

Ja aktualne sklejam nowy szybowiec "K....."  i ku uciesze Przemka będzie biało-czerwony.

• Lubię to 1
Opublikowano

No tak ... no jaki był miał być kolor jak nie "patriotyczny" w wykonaniu Wojtka :) ... najważniejsze żeby wszystko pasowało pilotowi - konstruktorowi reszta jest nieważna ;) ... dajcie znać jak będziecie latać, jak znajdę chwile wolnego to pokibicuje w lotach ;) 

• 1 rok później...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.