Fok3r Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Cześć, Mam do Was prośbę o wytłumaczenie jak ustawić w apce włącznik i wyłącznik stabilizatora. Mam wolne 2 kanały , mam 2 przełącznikii pokrętła . Czy jak podłącze w stabilizatorze pod AUX kanał np. 6 to czy jest możliwość uruchamiania i wyłącznia stabizacji. Proszę pomóżcie jak to rozwiązać. Pozdrawiam Fok3r Link to comment Share on other sites More sharing options...
pietka Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 jest, jak najbardziej. Kanał musisz podłączyć pod jakiś przełącznik on-off jesli twoja aparatura ma możliwość dowolnej konfiguracji, lub wybrać kanał, pod którym masz przypisany na stałe jakiś wyłącznik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fok3r Posted August 31, 2013 Author Share Posted August 31, 2013 hmm.... a jak przypisać ten wyłącznik, korzystam z T6CONFIG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fok3r Posted September 1, 2013 Author Share Posted September 1, 2013 czy ktoś podpowie jak przypisać wyłącznik pod kanał 5 lub 6 w tej apce ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts