Łukaszeq Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 jest to model ( jeżeli można go tak wogule nazwać) samolotu rwd-5 plany chyba kazdy :wink: Teraz wyposażenie : -speed 400 od niego wszystko sie zaczeło - znależiony w czeluściach mojego pokoju leżał bezczynnie az sie prosił zeby wsadzic go do jakiegos samolotu wiec postanowiłem zrobić model rwd który od dłuższego czasu siedział mi w głowie - 2 serwa ze sklepu rcabc po 45 zł sztuka chyba juz ich nie sprzedają ciekawe dlaczego :roll: -regulator jeti 020 -pakiet stary jak swiat 1050 nimh równierz nie był do zadnego modelu ,,przypisany" -odbiornik jeti rex modele sklejam rok wiec jeszcze sie ucze prosze wiec o krytyke bo to dzięki niej moje modoł (mam nadzieje ) w przyszłosci coraz lepsze i ładniejsze mam nadzieje ze fotki bedą ok wiece nie mam talentu fotograficznego [/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Napisz nam jakie to serwa ... Płaty nierówne ale jakos to chyba bedzie tylko to tempo ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santana Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 kadłub ok, płaty nierówne,dzwignia w stateczniku pionowym umiejscowiony za daleko od osi (będa nierówne wychylenia) z tego co widać w jedna strone prawie sie nie wychyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukaszeq Opublikowano 16 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 powstał w 2 dni wiec wiecie potrzebwoałem modelu do polatania w sobote .... Normalnie robie model mieśiąc wiec wiece wszytko było robione na bardzo szybko wiec sie tym nie martwiłem nie zastanawiałem sie nad niczym wiece tylko aby polatac i do smiacia a co do serw to z rcabc ale juz ich nie sprzedaja kiedys były po 45 zł szt a ze zefir poszedł do ziemi miałem 2 niepotrzebne zamieszcze jeszcze fotki gotowego modelu bo duzo sie w nim zmieniło :roll: dlatego wątek nazywa sie ,,moje depronowe LATADLO" a co do statecznika poziomego to miałem z nim problem dlatego tak jest zamocowany :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Łukaszeq wstawiaj fotki 640x480 !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukaszeq Opublikowano 17 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 sory motyl ale jakos nie zabardzo wiem jak to zrobic bo normalnie sa one w rozdzielczości 3262-2448 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 uruchamiasz "painta" i wybierasz opcje rozciagnij/pochyl a nastepnie jak chcesz pomniejszyc to wpisujesz 40% dwa razy i masz obrazek 40% pomniejszony. Jak sie zapisuje to juz chyba nie musze pisac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukaszeq Opublikowano 17 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Dzięki tomek i sory za duze fotki :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.