extream Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Wygląda super !! Nareszcie polskie samoloty ! Będę stałym czytelnikiem i ze zniecierpliwieniem czekam na efekty i plany. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miros18 Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Witam, ruszyły może już dalsze prace nad "Karasiem' ? z niecierpliwością czekam na oblot i oczywiście na plany modelu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrKR Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Witam. Jak na razie nic się nie ruszyło, w miedzy czasie poległem na kabince ( forma się skurczyła i nie wyszło tak jak miało, a na wykonanie następnej nie starczyło czasu), po drodze popełniłem kolejny model - oblot może jutro, ale o tym w innym wątku, ( jak poleci ). Niestety bardzo dolega brak czasu - praca, praca i jeszcze raz praca, oraz "weny twórczej" na dokończenie Karasia. Może za jakieś 2 tyg. coś drgnie. Cieszy fakt, że mimo wszystko ktoś się jeszcze interesuje .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekdziubak Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 gratuluje tak wspaniałego modelu żadko ktoś buduje Rc wwII polskich modeli czekam na więcej może masz do udostępnienia te plany?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomu Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 To ja bym tez reflektował na plany jeśli można, tyle ze u mnie to sie może skończyć większym trochę depronem, ale nie koniecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrKR Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Widzę że zainteresowanie Karasiem nie słabnie co mnie cieszy, narazie nawał pracy nie pozwala porządnie przysiąść i go skończyć ale w związku z zainteresowaniem chyba będę zmuszony 8) . Co do planów to jeszcze raz powtórzę - model w moim wykonaniu jest prototypem, wykonuję go wg mojego pomysłu i nie wiem czy będzie poprawnie latał. Jeżeli poleci i będzie latał to plany udostępnię. Jest to mój 2 samodzielnie "zaprojektowany" model ... ( pierwszy już lata http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=9087 ) Może ktoś z okolic 3 miasta mógłby rzucić okiem na moje wypociny i ocenić szanse lotności albo i nie lotności Karasia, byłbym bardzo wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Może ktoś z okolic 3 miasta mógłby rzucić okiem na moje wypociny i ocenić szanse lotności albo i nie lotności Karasia, byłbym bardzo wdzięczny. Karas tez bardzo mi sie podoba, wiec chetnie sie zglosze w miare mozliwosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miros18 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Wszystko co ma silnik, skrzydła i jest dobrze wyważone to poleci nie ma co się bać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilop Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 I jak temat umarł ? jak dalsze prace nad karasiem ? ps: od wczoraj sam ślęcze nad karasiem moze niedługo będzie możliwość jego pokazania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrKR Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Nie umarł, narazie został zawieszony - totalny brak czasu. Możesz zdradzić jakieś szczegóły twojego projektu ? Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baton Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 czy możesz podesłać te białe do mnie ? manti9@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeks Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Zbieram dokumentacje do makiety Karasia, jeżeli to możliwe to podeślij mi te białe tomeks@systemart.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.