Michał K. Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Witam !. Mam pytanko czy Samolot Rwd-5 miał może jakieś malowania wojskowe czy był to tylko samolot sportowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 miał wojskowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał K. Opublikowano 7 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 ok dzięki za info i mam jeszcze jedno pytanie czy poszycie można malować farbami pactra czy może sie złuszczyć lub popękać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiankad70 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 wujek google prawdę ci powie nie malowałem tymi farbkami ale wujek mówi że to akrylowe farbkiwięc depron można malować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał K. Opublikowano 7 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Tylko że mój rwd to nie deproniak cała konstrukcja to sklejka+balsa a pokrycie japonka+ nitrocellon dlatego pytam czy pactra sie nada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi