Patryk900 Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Witam wczoraj miałem pecha i podczas wykonywania pętli pękła rurka węglowa w moim sky serferku na szczęście udało wylądować awaryjnie bez uszkodzeń A z racji takiej ze jest piątek i cały weekend będę bimbać zamiast latać mam pytanie . Czy jest sens to skleić i polatać jeszcze przez weekend spokojnie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Nie polecam. Choć jest to do zrobienia przy stosunkowo niewielkim nakładzie pracy i można to zrobić solidnie, uważam że szkoda narażać model po raz kolejny. Takie połączenie może znowu strzelić. Rurka zapewne rozwarstwiła się po długości(nie tylko w miejscu zerwania). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk900 Opublikowano 13 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Dokładnie zastrzały idą na jakieś 10cm od pęknięcia :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Rurkę węglową możesz zastąpić aluminiową np. z Castoramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk900 Opublikowano 13 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Dzięki Wojtku w takim razie przejadę się do nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 a najlepiej prętem węglowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Ja wkleiłem do środka pręt stalowy o średnicy 5 mm który wchodził idealnie i skleiłem latałem do póki nie kupiłem nowego pręta węglowego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk900 Opublikowano 14 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Dzięki za porady wszystkim jednak po namyśle rozebrałem sky syrferka posłuży za dawce do następnego modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Świetny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi