listek1 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Witam was wszystkich mam zamiar kupić sobie silniczek O.S max 25 i tu pytanie jaka jest różnica między wersją LA a AX oprócz ceny , powiem jeszcze że silniczek bedzię zastosowany do aircombat 1/12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 W skrócie: LA to silniki szkolne, na panewkach. FX i AX mają już łożyska kulkowe i są bardziej wyżyłowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 La do kombatu srednio sie nadaje. Jak .25 to FX lub ASP - wlasnie z powodu lozyskowania i osiagow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
listek1 Opublikowano 22 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 ASP ? jakoś nie mam do nich przekonania ;P chyba będę szukać jakiejś używki os fx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszluk Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Ja tam posiadam silniki ASP i Os i mogę powiedzieć tak że no w sumie Os lepiej jakoś pracują, łatwiej się odpalają ale ASP`ka 2,5cm3 to nie mam, posaidam Os 1,5 i 2,5cm3 i ładnie pracuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
listek1 Opublikowano 24 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Chodzi mi o pojemność 4 ccm w sumie widziałem parę filmików na necie z pracą asp i jestem pod wrażeniem ;P może się zdecyduje podobno ta nowa wersja jest lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi