pietka Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Witam Potrzebuję rady kolegów uzywających Real Flighta G5. Czy można zamiast fabrycznego kontrolera podłączyć Aurorę i jakim softem ewentualnie? Doczytałem się co nieco o PPJoy - może pójść w tym kierunku czy raczej szukać innego rozwiąnia?? System Win 7 HE 64 bit Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 A nie szkoda Ci używać aparatury do symulacji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 23 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 A wiesz? tak chcę szybciej zużyć bo mam ochotę na tą nową łech, łech. A tak na poważnie to gdzieś mi wcięło tego interlinka i mam problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macowca Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Z tego co mi wiadomo, do odpalenia innej apki niż tej dołączonej do zestawu jest potrzebny emulator. A emulator bodajże jest tylko do wersji G4.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Mam nieodparte wrażenie, że widziałem podłączonego Hiteca Flasha do RF G5.5... I to podłączenie było przez wejście na drukarkę. Więc chyba w nowszych wersjach też można przez emulator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Ja nie widziałem nowszego emulatora niż G4.5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi