Pioterek Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Przedstawiam następny film z Radawca. Jest to test kamery Sony HDR-CX280 pod kątem jej użyteczności do filmowania lotów naszych modeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakiglawstogusiana Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Piękny start ! Czy można wiedzieć jakiej wielkości koła (panka czy pompowane) są w tym spacewalkerze? Ma dorobione klapy? ps. na końcu literówka "poDoda" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Koła są pompowane to Kavan 3,5". Model ma dorobione klapy, informację o tym znajdziesz pod adresem: http://pfmrc.eu/index.php?/topic/39575-spacewalker-black-horse-21m-konwersja-spaliny-na-elektryka/ za literówkę przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakiglawstogusiana Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Dzięki ! A jakie koła stosujecie do startu z trawy przy modelach ~ 1,6m i 3kg ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Ja stosuję koła około 73 mm - generalnie jak największe :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
* Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Model 1,55m rozpiętości z chowanym podwoziem którym czasami latam na naszym lotnisku ma koła 55mm średnicy, jest ciężko wystartować to fakt szczególnie tydzień po skoszeniu trawy ale już mam opracowaną metodę startu którą wypracowałem sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi