Gość Patryk Kukliński Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Witam serdecznie mam do was pytanie jak zrobic skrzydło z profilem kmf 3 ? , skrzydło będzie do modelu rwd 5 by skazoo . Nigdy nie robiłem takiego skrzydełka, nie wiem jak się do tego zabrać.Proszę o pomoc . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 http://pfmrc.eu/index.php?/topic/25233-profile-depronowe-kfm/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patryk Kukliński Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Czyli tak skrzydło ma być szerokie na 23 cm , a więc 1 stopien będzie do połowy skrzydła czyli 50% a 2 będzie do 75% ? czy dobrze zrozumiałem ?Na zdjęciu są ponumerowane stopnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Oprócz zdjęć są linki do artykułów, gdzie wszystko jest objaśnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patryk Kukliński Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 A czym najlepiej zmocnic takie skrzydło ? ,czy profil knf2 czy knf 3 będzie lepszy do rwd 5 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Lepszy będzie kfm3, ze względu na większą siłę nośną. Ja wzmacniam rurka węglową fi5 lub fi6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patryk Kukliński Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 robertus Dziękuje Ci za pomoc ! . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi