robertus Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Skoro nie EDF to śmigiełko z tyłu czy z przodu. Daj też zdjęcia z bliska bo na filmie wygląda obiecująco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 5 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Skoro nie EDF to śmigiełko z tyłu czy z przodu. Daj też zdjęcia z bliska bo na filmie wygląda obiecująco. Ano zapomniałem napisać. Z tyłu silnik, jak to u mnie do tej pory było. Garść zdjęć (dawno nic nie wstawiałem i może nie wyjść) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Osa, szacun na mieście Wygląda świetnie. Duży masz pakiet aby zrównoważyć silnik w ogonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 5 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Dzięki za dobre słowo. Duży masz pakiet aby zrównoważyć silnik w ogonie? No właśnie nie, 1200mAh King Max od Mirka. Jak zmienię silnik na 2208 o KV 1890 to równoważyć go będzie 2200mAh, dziwne ale wyważyła się nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.