Pilot84 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Mam do niektórych pytanie, a mianowicie gdzie w Rudzie śląskiej mozna latać na uwięzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuter Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Może trochę odgrzeję kotleta. W Rudzie Śląskiej jest tor do modeli na uwięzi na Wirku na ulicy Kolberga 32. Jakiś czas temu Często tam latałem i jeździłem na zawody na ten tor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Tomzik Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgadza się, jest tam fajny tor (bynajmniej był jeszcze kilka lat temu, jak odbywały się tam zawody ). Obok niego jest tor dla samochodziarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RenoFlo Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 http://bynajmniej.net/ chcesz zaprzeczyć czy potwierdzić? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Tomzik Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Gdyby to było forum znajomości zasad obowiązujących w języku polskim, myślę, że można zwracać uwagę na ewentualne błędy, ale na forum modelarskim myślę, że jest to co najmniej nie na miejscu. Każdy kto przeczyta doskonale zrozumie zawartość merytoryczną postu. Skoro moderatorom to nie przeszkadza, więc po co zamieszczać treści niemodelarskie i zapychać tematy? Z modelarskim pozdrowieniem PS: Niedaleko w Dąbrowie Górniczej jest bardzo fajny i profesjonalny tor. Całkiem niedawno miałem przyjemność rzucić na niego okiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi